TERMENI ȘI CONDIȚII

Poti comanda produsele noastre online (direct pe pagina de internet www.hiperambrozia.com, sectiunea Produse), prin email sau în scris, pe whatsapp la nr. 0737.796.776.  Pentru informații despre produse sau statusul comenzii, operatorul nostru vă stă la dispoziție între orele 8:00– 16:20 de luni până vineri, în zilele lucrătoare. Îți recomandăm comanda online prin metoda „Adauga in cos”. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea sa urmaresti stadiul in care sa afla comanda (ex. in curs de confirmare, in curs de livrare etc).
 
Comanda online
Produsul pe care vrei sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului de pe pagina principala a site-ului,  ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de Produse. Prin apasarea butonului Adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, pentru finalizarea comenzii, trebuie sa introduci urmatoarele date:
  • Datele personale / Datele de facturare
  • Adresa de livrare
  • Metoda de plata
Dupa completarea tuturor datelor, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii si Conditiile paginii www.hiperambrozia.com.
 
Plata
Ai la dispozitie trei metode de plata:
  • Plata directa cu cardul prin intermediul Netopia
  • Plata prin transfer bancar in contul Hiper Ambrozia
  • Plata ramburs: achiti comanda in numerar, la livrare.
 
Receptia produselor
 
La receptia coletului, daca observi degradarea acestuia sau daca este desigilat, il poti returna curierului. Acesta va intocmi un proces-verbal de constatare, fara costuri pentru tine.
In cazul in care doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate mai sus, ai dreptul sa faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este in sarcina ta.
Conditia pentru returnarea produselor este ca acestea sa fie nedesigilate si nedeteriorate.
Poti returna coletul prin orice firma de curierat la adresa: SC HIPER AMBROZIA S.R.L., Str. Sadului, Nr 35,  Bucuresti, Sector 5. Vei primi de la noi contravaloarea comenzii in maximum 3 zile lucratoare. Restituirea sumei se va face exclusiv prin transfer bancar.
 
Despre Noi
Magazinul online Hiperambrozia.com este oferit de SC HIPER AMBROZIA SRL, sediu social str. Sadului Nr 35 sector 5, punct de lucru: Str. Sadului, Nr 35, inmatriculata la Registrul comertului sub nr. J40/6196/2014, avand cod unic de inregistrare RO33203290.
Livrarea produselor se face numai prin curierat.
Nu avem program de lucru cu clientii la depozit/fabrica.
Ne poti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Sadului, Nr 35, Bucuresti, Sector 5
Prin e-mail la urmatoarea adresa: comenzi@hiperambrozia.com
Prin telefon la numarul 0737.796.776, intre orele 9800 – 16:20, de luni pana vineri, in zilele lucratoare.
In cazul in care doresti sa faci o sesizare sau o reclamatie pentru orice problema in relatia cu Hiperambrozia.com, o problema pe care call center-ul nostru intarzie sa o rezolve sau rezolvarea nu este favorabila si doresti sa te adresezi unei alte persoane care sa urmareasca solicitarea ta, te rugam sa ne scrii pe adresa comenzi@hiperambrozia.com.
Hiperambrozia.com este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
 
Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al Hiperambrozia.com iti vom solicita o serie de date personale precum numele si prenumele, adresa de email, adresa, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea ta ca utilizator al serviciului Hiperambrozia.com. 
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul tau expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Limitarea responsabilitatii
SC HIPER AMBROZIA SRL si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, SC HIPER AMBROZIA SRL nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.
Inregistrarea ca utilizator
Site-ul Hiperambrozia.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Hiperambrozia.com sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, trebuie sa te inregistrezi ca utilizator (sa iti creezi un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Hiperambrozia.com si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC HIPER AMBROZIA SRL.
Intrucat Termenii si Conditiile pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile Hiperambrozia.com.
Daca folosesti acest site, esti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator.
Hiperambrozia.com isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.
Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Hiperambrozia.com reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata conform cotelor in vigoare la data facturarii pentru produsul respectiv).
 
Descrierea si returnarea produselor
Hiperambrozia.com depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, Hiperambrozia.com nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Hiperambrozia.com este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.
In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: SC HIPER AMBROZIA SRL, Str. Sadului, Nr 35,, Bucuresti, Sector 5.
 
Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Hiperambrozia.ro isi rezerva dreptul de a nu permite publicarea acestui tip de continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Hiperambrozia.ro, transmiti, in afara cazurilor in care SC HIPER AMBROZIA SRL indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.
SC HIPER AMBROZIA SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Hiperambrozia.com, cedezi dreptul catre SC HIPER AMBROZIA SRL de a folosi numele tau in relatie cu materialele postate; garantezi ca detii sau controlezi intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postezi; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si a altor forme de continut din partea utilizatorilor, ale Hiperambrozia.ro.
Hiperambrozia.com are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. Hiperambrozia.com nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. Hiperambrozia.com are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.
 
Forta Majora
Hiperambrozia.com, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Hiperambrozia.com nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Hiperambrozia.com. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Hiperambrozia.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Hiperambrozia.com, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.
 
Publicitatea
Hiperambrozia.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa si/sau a colaboratorilor sai. Prin utilizarea Hiperambrozia.com si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
 
Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de SC HIPER AMBROZIA SRL prin intermediul Hiperambrozia.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane aplicabile. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei, la sediul SC HIPER AMBROZIA SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.
Prezentarea ofertei
Hiperambrozia.com isi rezerva dreptul de a opera oricand orice modificari asupra preturilor si informatiilor despre produsele prezente pe site-ul Hiperambrozia.com, fara o instiintare prealabila. Informatiile despre produsele prezente pe site-ul Hiperambrozia.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Hiperambrozia.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.