POLITICA DE RETURNARE

 
Hiperambrozia.com depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de exact în prezentarea corectă a informațiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, Hiperambrozia.com nu garantează că descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt complete, curente sau fără erori.Dacă un produs oferit de Hiperambrozia.com este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl poți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.
 
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 34/2014.
 
În cazul în care alegi să valorifici acest drept, ai obligația să returnezi produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta.
 
Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: SC HIPER AMBROZIA SRL, Str. Sadului, Nr 35, Bucuresti, Sector 5, Telefon: 0737.796.776.
 
Vei primi de la noi contravaloarea produsului/produselor returnate în maximum 3 zile lucrătoare. Restituirea sumei se va face exclusiv prin transfer bancar.