Ce dulciuri îți fac izolarea mai ușoară ?

Perioada de autoizolare impusă de starea de urgență trebuie respectată, clar! Însă cumpărăturile din impuls pe care ajungi apoi să le arunci la coșul de gunoi…trebuie să ne dea de gândit!  
 
Oricât de imposibil ni se pare acest “consemn la domiciliu” fix când voiam să mergem la cinema, la teatru, la mall, la meci sau în club cu prietenii, până la urmă nu e un capăt de lume să te adaptezi acestei măsuri pur umană și să devii mai echilibrat și mai organizat. Poate după ce trece tsunami-ul numit Covid vei rămâne cu aceste obiceiuri bune, ba chiar vei fi recunoscător pentru această perioadă din viața ta.
 
De liste cu provizii în vreme de carantină v-ați ocupat deja, însă ați inclus și dulciurile? Și nu orice fel de dulciuri, ci pe cele sănătoase, din ingrediente cât mai naturale, care vă pot ridica moralul, dar sunt și bogate nutrițional.
 
E drept că stând acasă parca-ți vine să ronțăi mereu câte ceva și nu toată lumea adoră fructele și legumele.
 
Iată câteva propuneri de alegeri recomandate în această perioadă de izolare, dar și de post.
 
Un avantaj în plus îl constituie și valabilitatea: de la 4 luni la 1 an, faptul că sunt pe gustul copiilor de toate vârstele, dar le puteți folosi și în alte preparate dulci, dacă aveți o idee de desert care merită încercată.
 
  • Ciocolata  Govinda simpla: 72% masă de cacao, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao. Valabilitate 1 an
  • Ciocolata Govinda cu Alune de padure si Sare roz de Himalaya:  72% masă de cacao, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao, alune de pădure (20%), sare roz de Himalaya (1%). Valabilitate 1 an.
  • Biscuiti Ambrozia (14 sortimente), fără zahăr adăugat, din făinuri integrale. Valabilitate între 4-6 luni.
  • Saratele Ambrozia (6 sortimente), cu diverse semințe, fulgi de ovăz, ulei de cocos și condimente. Valabilitate 6 luni
  • Piscoturi Govinda - must natural din struguri, făină integrală de grâu, făină de orez, făină de ovăz, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui. Valabilitate: 6 luni
 
Cu așa provizii sănătoase, imunitatea ta se va transorma în stare de bine și fericire!