-20%

"PACHETUL" SAPTAMANII - 25.09-02.10: Detalii si ingrediente

În fiecare săptămână, vă pregătim o selecție de produse care formează un pachet promoțional cu reducere de 20%.
 
Adică MAI MULTE PRODUSE împreună, cu UN PREȚ MAI BUN!
 
8 PRODUSE, cu 20% REDUCERE 
 
Iată ce conține pachetul săptămânii 25.09 - 02.10.2020 (pentru a citi ingredientele și detaliile fiecărui produs, dați click pe fiecare în parte):
 
Ingrediente: făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, semințe de susan alb (11 % ), semințe de in, sare de mare, amestec de condimente (3 % ): busuioc, oregano, cimbru, rozmarin, curry.
Ingrediente:  făină integrală de grâu, ulei de cocos, făină integrală de grâu spelta, pastă de măsline Kalamata (10%) (măsline kalamata, ulei extravirgin de măsline, sare de mare), susan, sare de mare, curry, cimbru, piper negru.
Ingrediente: făină integrală de grâu, must din struguri, ulei de cocos, fulgi de ovăz, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime (12%), amestec de condimente exotice (2%): anason stelat, cuișoare, cardamom, scorțișoară, ghimbir, coji de portocale.
Ingredientefăină integrală de grâu, făină integrală de secară, must din struguri, fulgi de cocos (10%), ulei de cocos, ghimbir (2%).
Ingrediente: făină integrală de grâu; must din struguri, făină de secară, coacăze negre deshidratate (10%), ulei de cocos, nucă, apă de trandafir (1%), petale de trandafir (1%), esență de portocale.
Ingredientefăină integrală de grâu, must din struguri, făină integrală de secară, ulei de cocos, tărâțe de psyllium (10%), fulgi de ovăztărâțe de grâu, semințe de mac, semințe de in, turmeric (1%).
Ingrediente: făină de năut (26%), must din struguri, făină de orez (20%), semințe de susan alb, făină de hrișcă (15%), ulei de cocos, ulei esențial de lămâie.
Ingrediente: făină integrală de grâu, curmale, coacăze negre deshidratate (20%), nucăfăină integrală de grâu spelta, ulei presat la rece de floarea soarelui, oțet de mere, sare de masă fără adaos de iod.
 
MULȚUMIM!
 

Aviz legal
Ambalajele și materialele originale ale produselor pot conține informații complete si diferite de cele afișate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și că citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau consuma un produs.