-20%

"PACHETUL" SAPTAMANII - 24.11-30.11: Detalii si ingrediente

În fiecare săptămână, vă pregătim o selecție de produse care formează un pachet promoțional cu reducere de 20%.
 
Adică MAI MULTE PRODUSE împreună, cu UN PREȚ MAI BUN!
 
7 PRODUSE, cu 20% REDUCERE 
 
Iată ce conține pachetul săptămânii 24.11 - 30.11.2020 (pentru a citi ingredientele și detaliile fiecărui produs, dați click pe fiecare în parte):
 
Ingrediente: făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, semințe de susan negru, suc de roșii (10 % ), oregano, sare de mare, usturoi (1 % ).
Ingrediente: făină integrală de grâu, ulei de cocos, făină integrală de grâu spelta, făină de hrișcă, semințe de cânepă (12 % ), semințe de in, semințe de chia (8 % ), sare de mare, rozmarin.
Ingrediente: făină integrală de grâu, must din struguri, ulei de cocos, fulgi de ovăz, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime (12 % ), amestec de condimente exotice (2 % ): anason stelat, cuișoare, cardamom, scorțișoară, ghimbir, coji de portocale.
Ingredientefăină integrală de grâu, făină integrală de secară, must din struguri, fulgi de cocos (10 % ), ulei de cocos, ghimbir (2 % ).
Ingrediente: must din struguri, făină integrală de grâu, ulei de cocos, țelină rasă (15 % )fulgi de ovăz, semințe de mac (4 % ), ulei esențial de lămâie (1 % ).
Ingrediente: făină de năut (26 % ), must din struguri, făină de orez (20%), semințe de susan alb, făină de hrișcă (15%), ulei de cocos, ulei esențial de lămâie.
Ingrediente: must din struguri, făină integrală de grâu, făină de orez, făină de ovăz, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui.
 
MULȚUMIM!
 

Aviz legal
Ambalajele și materialele originale ale produselor pot conține informații complete si diferite de cele afișate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și că citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau consuma un produs.