-20%

"PACHETUL" SAPTAMANII 06.07 - 13.07: Detalii si ingrediente

În fiecare săptămână, vă pregătim o selecție de produse care formează un pachet promoțional cu reducere de 20%.
 
Adică MAI MULTE PRODUSE împreună, cu UN PREȚ MAI BUN!
 
11 PRODUSE, cu 20% REDUCERE 
 
Iată ce conține pachetul săptămânii 06.07-13.07.2020 (pentru a citi ingredientele și detaliile fiecărui produs, dați click pe fiecare în parte):
 
INGREDIENTE: făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, ceapă (3%), chimen (3%), sare de mare, mărar.
INGREDIENTE:făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, semințe de susan negru, suc de roșii (10%), oregano, sare de mare, usturoi (1%).
INGREDIENTEfăină integrală de grâu, must din struguri, ulei de cocos, făină integrală de secară, merișor în suc de mere (9%), fulgi de cocos (9%).
INGREDIENTE: făină integrală de grâu, must din struguri, fulgi de ovăz (11%), pudră de roșcove (8%), ulei de cocos, amestec de condimente exotice: anason stelat, cuișoare, cardamom, scorțișoară, ghimbir, coji de portocale
INGREDIENTE: făină integrală de grâu, must din struguri, făină integrală de secară, ulei de cocos, tărâțe de psyllium (10%), fulgi de ovăztărâțe de grâu, semințe de mac, semințe de in, turmeric (1%).
INGREDIENTE: must din struguri, făină integrală de grâu, ulei de cocos, vișine deshidratate (10%), pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, ciocolată naturală (masă de cacao 72%, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao), vanilie naturală.
INGREDIENTEfăină integrală de grâu, must din struguri, ulei de floarea soarelui, fulgi de ovăz, semințe de susan alb 10%, ulei esențial de lămâie 1,5%
INGREDIENTE: must din struguri, făină integrală de grâufăină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, vișine deshidratate (8%), coacăze deshidratate, făină de mei (3%), ulei esențial de lavandă (2%).
Ingrediente: amestec biscuiți în proporții variate (făină integrală de grâu, zahăr brut din trestie de zahăr, făină integrală de secară, făină integrală de ovăz, ulei de cocos), lapte praf de cocos, lapte praf de soia, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, must din struguri, struguri deshidratați, nucă, merișor deshidratat, fulgi de ovăz, nucă de cocos, condimente exotice (2%): anason stelat, cuișoare, cardamom, scorțișoară, ghimbir, aromă naturală de portocale, apă de trandafiri.
Ingredientefăină integrală de grâu, pastă de curmale, masă de cacao, făină integrală de grâu spelta, ciocolată Govinda (masă de cacao 72%, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao), must din struguri, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, unt de cacao, sare fără adaos de iod.
ULEI DE MASLINE EXTRA VIRGIN AROMATIZAT CU BUSUIOC, 250ML
Ulei de măsline extra virgin, de calitate superioară, din Insula Creta/Grecia, aromatizat cu busuioc. Folosiți-l ca atare (pe pâine/cu iaurt) sau combinați-l cu salate, spaghetti, preparate pe bază de orez sau rețete mediteraneene (aprox. 1 linguriță pentru 4 porții).
 

 
 

Aviz legal
Ambalajele și materialele originale ale produselor pot conține informații complete si diferite de cele afișate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și că citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau consuma un produs.