-14%

COȘ CADOU - EDIȚIE LIMITATĂ: Detalii si ingrediente

Un cadou ideal pentru familie, prieteni, colegi sau parteneri de afaceri cărora le sunteți recunoscători.
 
Pachetul este format din 6 produse selecționate atât din gama proprie, cât și din sortimentația premium a colaboratorilor nostri, după criteriul bunului gust și al unei alimentații sănătoase, astfel:
 
  • Biscuiți Morcovi & Cuișoare 150g, fără zahăr adăugat (marca Ambrozia)
  • Biscuiți Ciocolată Naturală 150g, fără zahăr adăugat  (marca Ambrozia)
  • Sărățele Dovleac & Negrilică 125g, din făinuri integrale (marca Ambrozia)
  • Sirop de cătină și miere, presat la rece 500 ml, (marca Culmea Fructelor)
  • Ciocolata cu susan rumenit 100g, fără zahăr adăugat  (marca Govinda)
  • Panettone fără zahăr, cu ciocolată Govinda, portocale, merișoare și coacăze 630g (după rețetă proprie)
 
  • Ciocolata GOVINDA cu susan rumenit este o tabletă de răsfăț, cât o mie de cuvinte. Obținută din boabe de cacao marca Single Origin – regiunea Coasta de Fildeș – ciocolata este un produs autohton de top, realizată în mod desăvârsit din doar patru ingrediente, cu o aromă de susan rumenit care sigur îți va încânta papilele gustative!
 
  • Surpriza pachetului este însă un Panettone din ingrediente 100% naturale, rețetă unică în România, de asemenea fără zahăr – îndulcit cu sirop de struguri – completat de rafinamentul ciocolatei Govinda, dar și de aroma celor mai iubite fructe deshidratate: stafide, merișoare, coacăze.
 
  • În completare, am ales Siropul de Cătină obținut exclusiv prin presare la rece. Cătina este cunoscută ca un adevărat miracol pentru sănătate, datorită efectelor sale benefice pe multiple planuri. Astfel, fructele de cătină fortifică sistemul imunitar, vindecă infecțiile, ajută la menținerea sănătății colonului, reduc inflamațiile, contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, scad colesterolul. Fructul de cătină conține un complex de elemente precum: uleiuri complexe (8-12 % ), proteine (1,2 % ), beta-caroten (3,5 – 10 % ), microelemente - fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, vitamine liposolubile - A, E, K, D, vitamine hidrosolubile – C, P, F, B1-B9 și 16 amino-acizi esențiali.

     
  •  
 

Aviz legal
Ambalajele și materialele originale ale produselor pot conține informații complete si diferite de cele afișate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și că citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau consuma un produs.